Kniha návštěv

Datum: 25.06.2010

Vložil: Františka Hurtíková

Titulek: Buchta

Já jsem si vzpomněla na sýr z tvarohu, jak ho dělávali moji rodiče a táta
byl hospodský: Do tvarohu dali přiměřeně kmín a červenou papriku, zavázali
keramický hrnek papírem, propíchali ho a nechali tak týden stát. Ten zápach
zavolá snad i dříve. Dnešní buchta na plach z kefíru, je báječná, škoda, že
Vám nemohu dát ochutnat. Váš základ a přidala jsem k tomu podle sebe
vanil.cukr, skořicový cukr, lžičku rozpustné kávy, hrst mletých ořechů a tak
1 - 2 polévkové lžíce kokosu, vejce a stejné množství mléka, jako oleje. Je
to moc dobré. Budu zkoušet ten tvaroh. Taky Vám pošlu časem nějaké recepty. U nás už poprchává. Já
jsem od Kolína z Ovčár, to je tam, kde je ta automobilka a je mi 64 let. Je
to strašné pomyšlení, ale tak rychle to utíká. Mějte se hezky FH





Zpět na diskuzi

Anketa

Líbí se Vám mé stránky?

Jsou moc pěkné
90%
1 388

Jsou pěkné
10%
148

Celkový počet hlasů: 1536