Kniha návštěv

Datum: 01.02.2011

Vložil: Admin

Titulek: Re: dotaz

Dobrý den.
Existují ještě Tibetské krystaly.
Abych to vysvětlila co nejjednodušeji.

Tibi houbičky jsou do mléka a tvoří mléčný kefír.Ten si pak můžeme podle chuti upravit(kakaem,ovocem,marmeládou nebo jen cukrem).Mixováním se pár bakterii zničí,protože příjde do styku s kovem.Ale i přesto nedojde k znehodnocení.Opět záleží na délce mixování.

Tibetské krystalky jsou do cukrové vody kde přidáme ještě třeba sušené hrozinky(nebo jiné sušené ovoce.Např.švestky,meruňky atd..).Můžeme přidat i další ingredience dle chuti.Recepty zde také najdete.

Obě tibeťanky vyrábí kvašením a tvořením CO2 velice zdravý a chutný nápoj





Zpět na diskuzi

Anketa

Líbí se Vám mé stránky?

Jsou moc pěkné
90%
1 388

Jsou pěkné
10%
148

Celkový počet hlasů: 1536