Kniha návštěv
Datum: 30.01.2012
Vložil: Admin
Titulek: Re: nevhodné zacházení s houbou
Ta lžíce je kovová nebo hliníková ?
Míchá kefír samotný nebo jsou v něm houbičky? Má houbu dost odolnou ,ale co není teď , může přijít později. Každopádně při styku s kovem se ničí některé vitamíny a bakterie . Je to jako např se salátem.Taky se má trhat ,protože při krájení ,kdy přijde do styku s kovem se ničí vitamin C .
Houbičky se množí a pokud už nepřijdou do styku s kovem a nové houbičky mají zdravé jádro , obnoví se jejich rovnováha a budou opět plně funkční.
Pěkný den přeji
Odpovědět
—————
Datum: 29.01.2012
Vložil: Marek
Titulek: Tibetská kefírová houba
Dobrý den chtěl jsem se zeptat na houbičkách se dělá silný bílý povlak vždy mám kefír hodně hustý.Umeju je pod vodou a dám do mléka . Když je neumeju tak mléko nekysne. Mám používat víc mléka?Kefír mě moc chutná, ale bojím se ,že houbičky zničím častým praním ve vodě. Používám mléko z automatu plnotučné nepasterizované.Děkuji Marek
Odpovědět
—————
Datum: 29.01.2012
Vložil: Admin
Titulek: Re: Tibetská kefírová houba
Dobrý den ,
Houbičky je lepší během dne několikrát zamíchat . Pokud je dřív než za 24 h hotov přidejte více mléka.Z plnotučného mléka je kefír vždy hustější , protože obsahuje nejvíc živin pro houbičky. Častým omýváním houbičky zbavujete základní léčivých vlastnosti a tím trpí a můžou vám zahynout. Kyselost je v pořádku,protože kefír obsahuje kyselinu listovou .
Pěkný den přeji
Odpovědět
—————
Datum: 15.01.2012
Vložil: Marek
Titulek: Tibetská kefírová houba
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli mohu uchovat houbu na 4dny, že ji dám do lednice s asi 1 litrem mléka a za čtyři dny ji vyměním mléko? Mohu ten čtyřdenní kefír vypít nebo radši vyleju?Děkuji za odpověď.Marek
Odpovědět
—————
Datum: 16.01.2012
Vložil: Admin
Titulek: Re: Tibetská kefírová houba
Dobrý den ,
Ano ,houbičky můžete takto uchovávat.Chlad zpomalí proces a kefír je hotov až za 3 - 4 dny. Houbičky dejte jako vždy do normálního množství mléka . Kefír můžete pak i vypít.
Pěkný den přeji
Odpovědět
—————
Datum: 10.01.2012
Vložil: Eva
Titulek: Tibi krystaly
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat: Na webu jsem našla jak si nápoj připravit, ale nenašla jsem jak často ho pít. Prostě minimální až maximální "užívání".
Děkuji za odpověď.
Odpovědět
—————
Datum: 10.01.2012
Vložil: Admin
Titulek: Re: Tibi krystaly
Nápoj pijte po troškách podle chuti.Můžete vypít za den klidně 1l i více . Rozhodně tímto nápojem nenahrazujte pitný režim ! Je to léčivý nápoj a potřebujete i normálně pít vodu ,aby se s těla mohly vylučovat škodlivé látky ,které tento nápoj bude s těla vyhánět.
Pěkný den přeji.
Odpovědět
—————
Datum: 07.09.2011
Vložil: Božena Sochorová
Titulek: Tibetská kefírová houba
Hezký večer.
Dnes jsem si na poště vyzvedla kefírovou houbičku .Už ji mám v mléce a těším se na výborný kefír.
Před několika lety jsem ji již měla a pak zase dlouhé roky ji nemohla nikde sehnat. Jsem ráda,že jsem objevila Vaše stránky,které mi díky Vaši nabídce umožnily si tuto Tibetskou houbičku objednat. Moc děkuji . B. Sochorová .
Odpovědět
—————
Datum: 02.08.2011
Vložil: Věra
Titulek: Kvalita
Dobrý den, mám asi měsíc houbičky. Připravuji si kefír, ale nějak mu nemůžu přijít na chuť. Zdá se mi moc kyselkavý. Mám obavy, jestli je to v pořádku, abych do sebe nelila nějaké zkažené mléko a nemyslela si, jak dělám něco pro své zdraví.
Jinak, vaše stránky jsou pěkné.
Můžete mi, prosím odpovědět na fischerovav@gmail.com ?
Děkuji
Odpovědět
—————
Datum: 30.07.2011
Vložil: Jiří
Titulek: tibi krystalky
Dobrý den, zajímá mě jak dobře se připravuje nápoj z vodních krystalků při teplotě 16 stupňů a zda musím pro přípravu převařovat čistou pramenitou vodu. Dále mě zajímá z které kultury je nápoj nejzdravější, z kombuchy, z vodních krystalků nebo z tibetské houby?
Odpovědět
—————